Jednoduchý recept

Vinný červený punč se salátovou okurkou

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 5 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 56308

Ingredience

100 g Cukr moučkový
2 špetka Muškátový oříšek
100 g Okurka salátová
1 l Sodovka
1 l Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 157 kcal
Kilojoule 657kJ
5% Sacharidy 16 g
0% Tuky 0 g
2% Sodík 32 mg
0% Bílkoviny 0 g

Vinný červený punč se salátovou okurkou postup přípravy receptu:

1

Mladou salátovou okurku hadovku (skleníkovou) omyjeme a nakrájíme na tenké plátky. Vložíme je na dno skleněného džbánu, posypeme cukrem, zalijeme přibližně 3 - 4 dl vína a dáme do chladničky na 1 hodinu vychladit.

2

Poté přilijeme zbytek vychlazeného červeného vína, sodovou vodu, přimícháme půl kávové lžičky muškátového oříšku, rozlijeme do vyšších širších sklenic a podáváme se slámkou.

Poznámka

Servírujeme vychlazené. K vinnému punči podáváme kostky ledu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept