Recept

Punč z červeného vína a citrusy

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 56310

Ingredience

1 ks Citrony
150 g Cukr moučkový
15 g Hroznové víno
0,5 dl Koňak
2 ks Mandarinky
1 ks Pomeranče
7 dl Sodovka
3 polévková lžíce Víno portské
1 l Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 225 kcal
Kilojoule 942kJ
8% Sacharidy 30 g
0% Tuky 0 g
1% Sodík 25 mg
1% Bílkoviny 1 g

Punč z červeného vína a citrusy postup přípravy receptu:

1

Omyjeme a osušíme citron, pomeranč i mandarinky. Citrusy oloupeme, zbavíme všec bílých (hořkých) blanek. Dužiny nakrájíme na kostičky. Sladké hroznové víno omyjeme, rozpůlíme a odstraníme semínka. Do skleněného džbánu nalijeme vychlazené červené víno (např. Rulandské modré), 3 lžíce Portského červeného vína, koňak, vychlazenou sodovku, osladíme podle chuti, přidáme rozkrájené ovoce a promícháme. Ovocný punč nalijeme do vysokých sklenic se slámkou a podáváme.

Poznámka

Servírujeme vychlazené. Podle chuti přidáváme k punči kostičky ledu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept