Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 56317
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

2 polévková lžíce Estragon
1 polévková lžíce Hořčice
1 polévková lžíce Kapary
2 polévková lžíce Kerblík
200 g Majonéza
3 polévková lžíce Ocet vinný
3 ks Okurky
1 ks Paprika červená
2 polévková lžíce Petržel - nať
33 polévková lžíce Smetana 33% (šlehačka)
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 601 kcal
Kilojoule 2 513kJ
2% Sacharidy 9 g
81% Tuky 61 g
24% Sodík 484 mg
14% Bílkoviny 8 g

Humr Rémoulade postup přípravy receptu:

1

Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nakrájíme na kolečka, jednu okurku na podélné plátky, červenou papriku na proužky, kapary a petrželovou nať nasekáme.

2

Mezitím připravíme remuládovou omáčku: na jemno nasekáme 2 okurky, kerblík, estragon, vše smícháme s majonézou, hořčicí a ušlehanou šlehačkou.

3

Maso z uvařeného humra pokrájíme na kousky a smícháme s remuládou.

4

Směs navrstvíme do skořápky, ozdobíme plátky vajec, řezy okurky, a proužky papriky. Navrch nasypeme sekané kapary a petrželovou nať.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept