Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (14%)
ID receptu: 56331
Kategorie: Maso

Ingredience

2 krajíc Chléb celozrnný žitný
3 ks Cibulka jarní
4 kávová lžička Kečup
4 kávová lžička Majonéza
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 ks Rajčata
1 ks Salát hlávkový
1 kávová lžička Sůl
400 g Tuňák obecný
1 ks Vejce slepičí
4 ks Žemle tuková
1 polévková lžíce Olej olivový

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 417 kcal
Kilojoule 1 743kJ
10% Sacharidy 36 g
22% Tuky 16 g
15% Sodík 308 mg
54% Bílkoviny 31 g

Tuňákový burger postup přípravy receptu:

1

Jarní cibulku dáme do mixéru, přidáme dva plátky chleba a rybí maso. Směs na hrubo namixujeme, přidáme do mixéru vejce, sůl, pepř a vše ještě chvíli mixujeme, nesmíme však směs rozmixovat úplně do hladka.

2

Vytvoříme placku o velikosti rozříznuté housky, rozpálíme gril, potřeme olejem a maso grilujeme z každé strany cca 5 minut, dokud není pěkně propečené. Housku potřeme kečupem, majonézou, přidáme plátek rajčete a grilované maso. Ihned podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept