Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 56335
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

0,5 kávová lžička Chilli koření mleté
3 polévková lžíce Citronová šťáva
1 polévková lžíce Kapary
150 g Majonéza
2 ks Rajčata
20 ks Rak říční
2 ks Sardelové řezy
100 ml Smetana 33% (šlehačka)
1 polévková lžíce Sůl
2 ks Vejce slepičí
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 664 kcal
Kilojoule 2 778kJ
1% Sacharidy 4 g
51% Tuky 38 g
74% Sodík 1 g
130% Bílkoviny 73 g

Raci Monte Carlo postup přípravy receptu:

1

Očištěné raky uvaříme, scedíme, necháme vystydnout a maso vybereme.

2

Rajčata spaříme, oloupeme, vymačkáme z nich přebytečnou tekutinu, nakrájíme je nadrobno. Kapary vypereme a spolu se sardelovými řezy posekáme na jemno.

3

Majonézu smícháme s citrónovou šťávou, osolíme, přidáme chilli, sardelky, rajčata a kapary, vmícháme račí maso a zjemníme ušlehanou smetanou. Podáváme ozdobené plátky natvrdo uvařených vajec.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept