Recept

Vepřový burger se šalvějí

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 56339

Ingredience

1 ks Cibule
150 g Klobása bílá
20 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Rajčata
1 ks Salát hlávkový
1 špetka Sůl
350 g Vepřové maso mleté
1 polévková lžíce Worcester (worcesterská omáčka)
1 polévková lžíce Šalvěj sušená

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 333 kcal
Kilojoule 1 394kJ
2% Sacharidy 8 g
33% Tuky 24 g
6% Sodík 125 mg
36% Bílkoviny 20 g

Vepřový burger se šalvějí postup přípravy receptu:

1

Připravíme všechny suroviny, které následně smícháme dohromady. Cibulku pokrájíme na drobno, klobásky zbavíme střívek a použijeme jen obsah klobásky, Do velké mísy přidáme koření, worcester, všechno důkladně promícháme a vytvoříme placky o velikosti připravené housky.

2

Rozpálíme gril, potřeme olejem a maso grilujeme 5 minut z každé strany na maximální teplotu. Housku rozřízneme, potřeme kečupem, přidáme zeleninu, navrch dáme maso.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept