Recept

Tuňák se zeleninovým salátem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (14%)
ID receptu: 56345
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
1 špetka Chilli paprička
1 ks Cibule
300 g Fazolové lusky
4 kávová lžička Koriandr mletý
1 ks Limetka
2 polévková lžíce Med včelí
1 špetka Muškátový oříšek
40 ml Olej olivový
2 ks Paprikové lusky čerstvé
0,5 kávová lžička Skořice mletá
400 g Tuňák obecný

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 242 kcal
Kilojoule 1 013kJ
5% Sacharidy 19 g
10% Tuky 7 g
2% Sodík 46 mg
45% Bílkoviny 26 g

Tuňák se zeleninovým salátem postup přípravy receptu:

1

V malé misce smícháme koriandr, skořici, muškátový oříšek a chilli. Důkladně koření promícháme, směsí obalíme filety. Fazolky dáme vařit na dvě minuty do vody, aby změkly.

2

Rozpálíme wok pánev, na oleji osmahneme na drobno pokrájenou cibuli s nudličkami papriky a prolisovaným česnekem. Po dvou minutách je dáme stranou do velké mísy. K zelenině přidáme fazolky, med a limetkovou šťávu.

3

Na pánvi osmahneme tuňáka cca dvě minuty z každé strany. Ryba musí být propečená. Nakonec už jen rozdělíme k salátu a podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept