Recept

Hřebenatky s chřestem a hráškem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (14%)
ID receptu: 56348
Kategorie: Maso

Ingredience

200 g Chřest zelený
8 ks Cibulka jarní
250 g Hrachové lusky
300 g Hřebenatka
1 polévková lžíce Olej olivový
1 polévková lžíce Omáčka sójová

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 130 kcal
Kilojoule 546kJ
3% Sacharidy 12 g
3% Tuky 2 g
6% Sodík 129 mg
29% Bílkoviny 16 g

Hřebenatky s chřestem a hráškem postup přípravy receptu:

1

Ve velké míse smícháme nakrájenou jarní cibulku, hřebenatky, sójovou omáčku a olej. Vše důkladně promícháme a necháme 20 minut odležet v ledničce.

2

Na páře pět minut vaříme chřest s hráškem. Po pěti minutách přidáme na pařák také směs s hřebenatkami. Po dalších pěti minutách můžeme podávat.

Poznámka

Servírujeme teplé. Pokud nemáme vhodný hrnec nad páru, můžeme na pařák dát alobal a směs napařovat přes alobal.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept