Recept

Vepřový špíz na pepři

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (14%)
ID receptu: 56356
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
450 g Kuřecí prsa
2 kávová lžička Kurkuma
2 ks Nektarinka
40 ml Olej olivový
2 ks Paprika červená
1 kávová lžička Pepř 4 barev
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 259 kcal
Kilojoule 1 084kJ
3% Sacharidy 9 g
18% Tuky 13 g
11% Sodík 229 mg
44% Bílkoviny 25 g

Vepřový špíz na pepři postup přípravy receptu:

1

Ve velké míse smícháme olej, kurkumu, pepř a sůl. Ke všemu prolisujeme česnek a důkladně promícháme. Na kostičky pokrájené maso promícháme s marinádou a dáme stranou odležet.

2

Po cca 15 minutách na špejli napíchneme maso, přidáme jeden plátek nektarinky, plátek papriky a postup opakujeme.

3

Špízy dáme do trouby a pečeme 15 minut na 180°C. Jakmile je maso propečené, můžeme podávat.

Poznámka

Jako přílohu volíme hranolky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept