Jednoduchý recept

Bramborový pudink s kečupem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 5636
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

300 g Brambory vařené
4 polévková lžíce Kečup
100 g Máslo čerstvé
1 špetka Muškátový oříšek
50 g Strouhanka
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 342 kcal
Kilojoule 1 430kJ
7% Sacharidy 26 g
32% Tuky 24 g
18% Sodík 365 mg
11% Bílkoviny 6 g

Bramborový pudink s kečupem postup přípravy receptu:

1

V míse utřeme polovinu másla se žloutky a solí do pěny.

2

Přidáme horké prolisované brambory, koření a pevný sníh z bílků.

3

Pudinkovou formu vymažeme tukem, vysypeme strouhankou a naplníme těstem. Uzavřenou formu postavíme do vodní lázně a v páře vaříme asi 45 minut.

4

Hotový pudink vyklopíme, posypeme osmaženou strouhankou a pokapeme máslem a kečupem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept