Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (14%)
ID receptu: 56364
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibulka jarní
100 g Klobása Chorizo
200 g Krevety tygří - loupané
300 g Losos - filety
350 g Rýže indiánská
200 g Salsa rajčatová
900 ml Vývar zeleninový
1 polévková lžíce Olej olivový

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 701 kcal
Kilojoule 2 933kJ
25% Sacharidy 88 g
27% Tuky 20 g
76% Sodík 2 g
91% Bílkoviny 51 g

Jambalaya z lososa postup přípravy receptu:

1

Chorizo pokrájíme na drobné kostičky. Lososa nakrájíme na kostičky o velikosti sousta. Na pánvi rozpálíme olej a minutu na něm smažíme chorizo. Poté dáme chorizo stranou, do pánve nasypeme rýži, vše zalijeme vývarem a pod pokličkou pět minut vaříme.

2

Rýži zamícháme, přidáme chorizo, lososa, necháme dalších deset minut. Nyní přidáme krevety a nasekanou jarní cibulku. Opět zakryjeme pánev, necháme dalších 5 minut na mírném ohni.

3

Jakmile se vypaří všechna tekutina, pokrm dochutíme solí, pepřem a ihned podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept