Jednoduchý recept

Jehněčí keema

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (14%)
ID receptu: 56432
Kategorie: Maso

Ingredience

100 g Brambory
1 stroužek Česnek
1 polévková lžíce Chilli koření mleté
1 ks Cibule
500 g Jehněčí maso mleté
1 polévková lžíce Kmín celý
1 polévková lžíce Koriandr čerstvý
40 ml Olej rostlinný
1 polévková lžíce Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
6 ks Rajčata
1 polévková lžíce Sůl
200 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 537 kcal
Kilojoule 2 247kJ
5% Sacharidy 17 g
56% Tuky 42 g
41% Sodík 814 mg
44% Bílkoviny 25 g

Jehněčí keema postup přípravy receptu:

1

Připravíme si všechny suroviny. Brambory a rajčata nakrájíme na kostičky, cibuli nadrobno. Ve wok pánvi rozpálíme olej a cibuli spolu s prolisovaným česnekem 2 minuty osmahneme.

2

Přidáme do pánve maso, brambory a koření. Vše důkladně zamícháme a vaříme další 2 minuty. Přidáme vývar a rajčata, pánev zakryjeme a 15 minut dusíme. Na závěr už jen posypeme petrželkou a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept