Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 56434

Ingredience

1 polévková lžíce Baharat
1 ks Cibule
500 g Jehněčí maso
1 kávová lžička Máta
1 kávová lžička Pepř černý mletý
150 ml Rajčata loupaná (konzervovaná)
100 g Rozinky tmavé
1 kávová lžička Sůl
2 stroužek Česnek
3 polévková lžíce Olej olivový

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 343 kcal
Kilojoule 1 435kJ
6% Sacharidy 22 g
21% Tuky 15 g
12% Sodík 249 mg
27% Bílkoviny 15 g

Rychlé jehněčí postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme nadrobno a spolu s prolisovaným česnekem osmahneme na oleji. Vložíme maso a koření baharat. Mícháme další 1 minutu, poté přidáme rozinky a pokrájená loupaná rajčata.

2

Po dalších 2 minutách přidáme do směsi nadrobno nasekanou mátu, vše ochutíme solí a pepřem dle vlastní chuti. Ihned poté podáváme.

Poznámka

Podáváme spolu s čerstvým pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept