Recept

Jehněčí steak na zelenině

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (14%)
ID receptu: 56445
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
2 ks Cuketa
500 g Jehněčí kýta
40 ml Olej olivový
1 ks Paprika červená
4 kávová lžička Provensálské koření
100 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
1 ks Šalotka
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 339 kcal
Kilojoule 1 417kJ
3% Sacharidy 10 g
29% Tuky 22 g
16% Sodík 328 mg
44% Bílkoviny 25 g

Jehněčí steak na zelenině postup přípravy receptu:

1

Připravíme si všechny suroviny. Cibuli pokrájíme nadrobno, papriku na nudličky, cuketu na kolečka. Rozpálíme na pánvi olej a pokrájenou celeninu spolu s prolisovaným česnekem a provensálským kořením pět minut smažíme, dokud nám zelenina nezměkne.

2

Mezitím si můžeme nakrájet maso na plátky, potřít ho solí s pepřem a také osmahnout na rozpáleném oleji do měkka. Na závěr už jen přidáme k zelenině pokrájená rajčata, dvě minuty ještě zeleninu povaříme a podáváme spolu s masem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept