Jednoduchý recept

Brambory dušené ve vlastní šťávě

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 5645
Kategorie: Přílohy

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 330 kcal
Kilojoule 1 380kJ
9% Sacharidy 31 g
28% Tuky 21 g
11% Sodík 220 mg
12% Bílkoviny 7 g

Brambory dušené ve vlastní šťávě postup přípravy receptu:

1

Brambory oloupeme a nakrájíme na kolečka. Prosolíme, promícháme s nasekanou petrželovou natí a vložíme do rendlíku. Každou vrstvu pokropíme máslem.

2

Hrnek zakryjeme poklicí, brambory podlijeme a dusíme na mírném ohni do změknutí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept