Recept

Provensálské kuře s grilovaným lilkem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (14%)
ID receptu: 56474
Kategorie: Maso

Ingredience

500 g Kuřecí prsa
300 g Lilek
40 ml Olej olivový
4 kávová lžička Provensálské koření
1 špetka Sůl
100 g Sýr Eidam cihla 45%

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 341 kcal
Kilojoule 1 426kJ
1% Sacharidy 5 g
29% Tuky 22 g
22% Sodík 446 mg
60% Bílkoviny 34 g

Provensálské kuře s grilovaným lilkem postup přípravy receptu:

1

Lilek pokrájíme podélně na plátky. Maso naporcujeme také na plátky, potřeme olejem a do masa vetřeme koření. Rozpálíme gril na maximální teplotu, necháme grilovat lilek i kuřecí maso.

2

Průběžně maso s lilkem obracíme, aby se nepřichytilo. Jakmile začne lilek hnědnout, vložíme na něj sýr, lilek do sýra necháme zapéct. Až bude maso dostatečně propečené, můžeme podávat.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept