Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 5650

Ingredience

1 ks Cibule
50 g Ječné kroupy
10 dkg Játra vepřová
1 ks Pepř černý celý
1 ks Petržel - nať
1 polévková lžíce Sůl
0,5 ks Vepřová hlava
10 dkg Vepřové srdce
1 ks Vepřový jazyk
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 612 kcal
Kilojoule 2 561kJ
6% Sacharidy 20 g
52% Tuky 39 g
36% Sodík 716 mg
79% Bílkoviny 44 g

Obarovica postup přípravy receptu:

1

Do vroucí vody dáme vařit pečlivě očištěnou hlavu, jazyk, srdce a přidáme asi 1 lžíci soli. Dále přidáme rozpůlenou oloupanou cibuli, 2 stroužky česneku a asi 5-10 kuliček pepře.

2

Necháme vařit a asi po 45 minutách vložíme játra a vaříme vše do změknutí.

3

Kroupy uvaříme zvlášť.

4

Vývar procedíme a přidáme kroupy, na kousky nakrájené maso a droby, dochutíme solí.

5

Do talířů dáme asi lžičku nasekané petržele či pažitky a zalijeme horkou polévkou.

Poznámka

Použijeme kroupy velké.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept