Recept

Dip po vietnamsku pro alergiky

  • Vietnam
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 5 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (89%)
ID receptu: 56542

Ingredience

0,5 ks Chilli paprička sušená
2 polévková lžíce Cukr palmový
2 polévková lžíce Limetková šťáva
4 polévková lžíce Ocet rýžový
4 polévková lžíce Rybí omáčka
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

2% Kalorie 45 kcal
Kilojoule 186kJ
2% Sacharidy 6 g
0% Tuky 0 g
4% Sodík 78 mg
8% Bílkoviny 4 g

Dip po vietnamsku pro alergiky postup přípravy receptu:

1

Do kuchyňského robotu vlijeme limetkovou šťávu, ocet, thajskou rybí omáčku, přidáme prolisované stroužky česneku, palmový cukr a nadrobno nasekanou chilli papričku bez semínek. Asi 45 sekund mícháme robotem. Pokud se na omáčce vytvoří pěna, odstraníme ji.

2

Podáváme v mističkách jako dip.

Poznámka

Recept je určen pro alergiky na mléko, vejce, ořechy a lepek.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept