Recept

Chléb s parmezánem a jarní cibulkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 206 minut
Doba přípravy: 6 minut
Doba vaření: 200 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 56556

Ingredience

200 g Cibulka jarní
10 g Droždí sušené
500 g Mouka pšeničná hladká T 650
20 ml Olej olivový
60 g Sýr Parmezán
5 g Sůl
250 ml Voda pitná
20 g Cukr krupice

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 476 kcal
Kilojoule 1 991kJ
23% Sacharidy 81 g
12% Tuky 9 g
29% Sodík 589 mg
30% Bílkoviny 17 g

Chléb s parmezánem a jarní cibulkou postup přípravy receptu:

1

Do mísy nalijeme vodu a olej, přidáme mouku, sůl, cukr a nastrouhaný parmezán. Promícháme a přisypeme sušené droždí. Přemístíme do nádoby domácí pekárny a nastavíme program na základní chléb. Po zaznění signálu přidáme k těstu nakrájenou jarní cibulku i s natí a necháme péct.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept