Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 205 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 200 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 56562
Kategorie: Přílohy

Ingredience

20 g Kypřicí prášek do pečiva
100 ml Mléko polotučné
250 g Mouka pšeničná hladká T 650
100 ml Olej olivový
10 g Olivy zelené
3 g Pepř černý mletý
20 g Provensálské koření
5 g Sůl
50 g Sýr Ementál (Primátor)
50 g Sýr kozí
120 g Tresčí pomazánka
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 493 kcal
Kilojoule 2 064kJ
10% Sacharidy 34 g
40% Tuky 30 g
22% Sodík 449 mg
29% Bílkoviny 16 g

Provensálský koláč postup přípravy receptu:

1

V míse ušleháme vejce do pěny, zalijeme olejem a mlékem, přidáme mouku, sůl, kypřící prášek, pepř, pomazánku z tresčích jater, rozpůlené olivy, nastrouhaný ementál a kostičky kozího sýra. Poté vmícháme provensálské koření a těsto přendáme do nádoby domácí pekárny. Nastavíme program na moučník a necháme péct.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept