Jednoduchý recept

Tvarohová snídaňová polévka

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (35%)
ID receptu: 56566
Kategorie: Studené polévky

Ingredience

2 dl Džus pomerančový
150 g Hroznové víno
2 ks Jablka
250 g Jogurt bílý
300 g Kompot jahodový
10 g Kopr čerstvý
4 polévková lžíce Med včelí
100 g Ořechy vlašské
50 g Rozinky bílé
200 g Tvaroh měkký
1 dl Voda pitná
200 g Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 406 kcal
Kilojoule 1 698kJ
15% Sacharidy 52 g
26% Tuky 19 g
3% Sodík 53 mg
20% Bílkoviny 11 g

Tvarohová snídaňová polévka postup přípravy receptu:

1

Nahrubo nasekané ořechy vložíme do vhodné nádoby. Přidáme med, dobře promícháme a necháme je celou noc namáčet. Rozinky dáme na 30 minut do teplé vody.

2

Omyté jahody, jablíčka a hroznové víno dáme do jiné misky. Ovoce přelijeme jogurtem, přidáme tvaroh, zakysanou smetanu, scezené rozinky, džus a vše dohromady dobře promícháme.

3

Připravenou polévku vložíme do lednice vychladit. Těsně před podáváním ji rozdělíme do hlubokých talířů, anebo polévkových misek. Na povrch každé porce dáme 1 lžící medových ořechů a polévku podáváme.

4

Porce polévky ozdobíme drobně nasekaným koprem.

Poznámka

Polévku podáváme dobře vychlazenou. Je vhodnou letní snídaní.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept