Recept

Krůtí krutony po tatarsku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 56574
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

6 ks Bílá cibulka
1 ks Cibule
3 polévková lžíce Hořčice
400 g Krůtí maso mleté
3 polévková lžíce Mléko polotučné
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
2 polévková lžíce Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
150 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
1 ks Veka
300 g Vepřové maso mleté

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 648 kcal
Kilojoule 2 712kJ
7% Sacharidy 24 g
52% Tuky 39 g
35% Sodík 707 mg
84% Bílkoviny 47 g

Krůtí krutony po tatarsku postup přípravy receptu:

1

Z veky ostrouháme kůrku, ukrojíme z ní 12 plátků, které potřeme olejem a v troubě upečeme dozlatova.

2

Zbytek veky nastrouháme, pokropíme mlékem, smícháme s mletým krůtím i vepřovým masem, přidáme hladkou mouku, vejce, nasekanou cibuli, osolíme, opepříme a ze směsi vytvoříme 12 biftečků, které osmažíme na sádle.

3

Biftečky položíme na opečené plátky veky, potřeme je hořčicí a posypeme nadrobno nakrájenou cibulkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept