Recept

Brioškový chléb se švestkami a kešu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 195 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 190 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 56603

Ingredience

10 g Cukr krupice
10 g Droždí sušené
400 g Mouka pšeničná hladká T 650
20 g Máslo čerstvé
60 g Ořechy Kešu
5 g Sůl
210 ml Voda pitná
130 g Švestky

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 409 kcal
Kilojoule 1 711kJ
19% Sacharidy 68 g
13% Tuky 10 g
20% Sodík 392 mg
22% Bílkoviny 12 g

Brioškový chléb se švestkami a kešu postup přípravy receptu:

1

Do mísy nalijeme vodu, rozpuštěné máslo, přidáme mouku, cukr, sůl a promícháme. Přendáme do nádoby domácí pekárny, přisypeme sušené droždí a nastavíme program na brioškový chléb. Po zaznění signálu přidáme rozpůlené vypeckované švestky i kešu ořechy a necháme péct.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept