Jednoduchý recept

Olejo-octová marináda nejen na ryby

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (55%)
ID receptu: 56604
Kategorie: Marinády

Ingredience

0,5 kávová lžička Hořčice v prášku
1,5 kávová lžička Ocet vinný
3 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř bílý
2 špetka Sůl
3 špetka Cukr moučkový

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 94 kcal
Kilojoule 392kJ
0% Sacharidy 2 g
13% Tuky 10 g
12% Sodík 233 mg
0% Bílkoviny 0 g

Olejo-octová marináda nejen na ryby postup přípravy receptu:

1

Do misky vložíme práškovou hořčici, cukr moučku, pepř a sůl, promícháme, za stálého šlehání přikapáváme olej (3 lžíce). Když vznikne hladká kašička bez hrudek, za stálého míchání přidáme 1 - 1,5 lžičky octa a dobře směs vyšleháme.

2

Marinádu použijeme k marinování ryb i masa.

Poznámka

Pokud je marináda příliš ostrá, můžeme ji zředit trochou vody nebo zjemnit majonézou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept