Domácí vanilkový cukr - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 10 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Domácí vanilkový cukr
Celkový čas: | 10 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | vassova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (35%) |
ID receptu: | 56612 |
Ingredience
350 g | Cukr moučkový |
1 ks | Vanilkový lusk |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 35g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 0,7mg |
Vláknina | 0,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,0mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cukr moučkový mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Vanilkový lusk mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Domácí vanilkový cukr postup přípravy receptu:
1 | Vanilkový lusk rozřízneme po délce, nožem vyškrabeme semínka. Vložíme je do vhodné nádoby a spolu s moučkovým cukrem ponorným mixérem rozmixujeme. |
2 | Vanilkový cukr dáme do uzavírací nádoby, na povrch položíme prázdné vanilkové lusky. Nádobu uzavřeme a uskladňujeme na suchém místě. |