Jednoduchý recept

Sardelové oko

  • Švédsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 11 minut
Doba přípravy: 7 minut
Doba vaření: 4 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 56642

Ingredience

4 plátek Chléb toastový
1 ks Cibule
10 ks Sardelové řezy
1 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 395 kcal
Kilojoule 1 654kJ
7% Sacharidy 25 g
20% Tuky 15 g
219% Sodík 4 g
70% Bílkoviny 39 g

Sardelové oko postup přípravy receptu:

1

Nakládané sardelové řezy (v oleji) pokrájíme na drobné kostičky. Velkou cibuli rozkrájíme nadrobno.

2

Doprostřed menšího talířku naaranžujeme do kruhu pokrájené sardelky, okolo nich poklademe krájenou cibuli. Do středu vložíme čerstvý vaječný žloutek - výsledek připomíná na pohled oko.

3

Podáváme s topinkami z toustového chleba, které jsme připravili v topinkovači.

Poznámka

Servírujeme studené. Sardelové oko pečlivě promícháme vidličkou, pomáháme si i lžící. promíchanou směs poté mažeme na topinky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept