Jednoduchý recept

Sýrové Fondue s pečívem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (35%)
ID receptu: 56683
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

1 stroužek Česnek
8 krajíc Chléb konzumní
1 polévková lžíce Maizena - kukuřičný škrob
200 g Sýr Ementál (Primátor)
200 g Sýr Moravský bochník 45%
2 dl Víno bílé
1 polévková lžíce Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 718 kcal
Kilojoule 3 004kJ
19% Sacharidy 67 g
39% Tuky 29 g
0% Sodík 3 mg
64% Bílkoviny 36 g

Sýrové Fondue s pečívem postup přípravy receptu:

1

Sýry Ementál i Moravský bochník nastrouháme na struhadle. Poté vložíme sýry do speciálního hrnce na přípravu fondue, přidáme prolisovaný česnek a pomalu zahříváme. Přilijeme víno, dále zahříváme do úplného rozpuštění sýra.

2

Bramborový škrob smícháme s vodou, vlijeme do rozpuštěného sýra, tak získáme hladké fondue.

3

Bílé pečivo, pokrájené na kostičky o velikosti jednoho sousta vložíme do košíčku, přidáme špejle a fondue postavíme na stůl. Porce si každý připravuje sám.

Poznámka

Podáváme jako teplý předkrm.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept