Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (55%)
ID receptu: 56694
Kategorie: Jednohubky, Kanapky, Tapas

Ingredience

4 plátek Chléb pšeničný (bílý)
4 plátek Chléb samožitný
100 g Losos uzený
50 g Máslo bylinkové
50 g Máslo čerstvé
4 polévková lžíce Olivy nakládané
4 špetka Paprika mletá sladká
100 g Paštika z husích jater
4 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí
0 kg Kopr čerstvý
2 dl Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 380 kcal
Kilojoule 1 588kJ
1% Sacharidy 4 g
46% Tuky 35 g
33% Sodík 650 mg
24% Bílkoviny 14 g

Chlebíčková snídaně postup přípravy receptu:

1

V rendlíku si ve 2 dl vody uvaříme 2 vajíčka natvrdo. Vaříme je 9-10 minut, poté je zchladíme, oloupeme. Čerstvý kopr omyjeme, vodu setřepeme a drobně posekáme. Čtyři plátky černého chleba nakrájíme na trojúhelníky a nakrájíme na kolečka. Plátky uzeného lososa (nakládaného v oleji) nakrájíme na stejné trojúhelníčky jako chleba. Malé trojúhelníčky chleba potřeme máslem, položíme na ně trojúhelníčky lososa, ozdobíme plátky vajíček, která posypeme špetkami soli, červené papriky a koprem.

2

Z dalšíc 4 plátků bílého chleba vypíchneme kulatou formičkou (o půměru asi 6 cm) malé chlebíčky, které potřeme bylinkovým máslem, položíme na ně tenký plátek paštiky a na poloviny rozkrojené plněné nakládané olivy (černé i zelené). Chlebíčky dáme na mísu a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept