Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (32%)
ID receptu: 56703

Ingredience

4 plátek Chléb celozrnný pšeničný
4 plátek Chléb toastový
1,5 polévková lžíce Hořčice
2 ks Okurky nakládané
150 g Pórek
100 g Sušené hovězí
200 g Sýr tavený smetanový

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 521 kcal
Kilojoule 2 180kJ
15% Sacharidy 54 g
30% Tuky 23 g
162% Sodík 3 g
46% Bílkoviny 26 g

Finské chuťovky postup přípravy receptu:

1

Z čtyř plátků tmavého chleba vypíchneme formičkou různé tvary. např. trojúhelníky, čtyřlístek, kolečka, srdíčka aj., přibližně o průměru 6 cm.

2

Polovinu chlebíčků potřeme slabě pikantní hořčicí, poklademe malé tenké plátky sušeného syrového masa (Jerky), které přehneme, ozdobíme plátky sladkokyselé okurky, které přichytíme párátky.

3

Ze čtyř plátků bílého toustového chleba vypíchneme kulatou formičkou o průměru asi 6-7 cm kulaté chlebíčky.

4

Pórek i se zelenou natí omyjeme a nakrájíme na plátky, které rozdělíme na jednotlivé kroužky. Vykrojené malé chlebíčky potřeme smetanovým taveným sýrem a ozdobíme kroužky pórku. Všechny chuťovky dáme na mísu a servírujeme.

Poznámka

Finské malé chlebíčky - chuťovky jsou vždy malé (na jedno-dvě sousta) a jednoduše upravené. Důležitá je chuťová výraznost.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept