Recept

Tykvový chléb s ovčím jogurtem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 205 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 200 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 56708

Ingredience

25 g Chlebový kvásek
300 ml Jogurt z ovčího mléka
20 ml Med včelí
350 g Mouka chlebová
350 g Mouka pšeničná tmavá chlebová předměřická
50 g Máslo čerstvé
5 g Sůl
80 g Tykev - semena
400 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 624 kcal
Kilojoule 2 611kJ
27% Sacharidy 98 g
23% Tuky 17 g
17% Sodík 348 mg
36% Bílkoviny 20 g

Tykvový chléb s ovčím jogurtem postup přípravy receptu:

1

Do mísy nalijeme jogurt, rozpuštěné máslo, med a vodu. Přidáme chlebovou a tmavou mouku, sůl a kvásek. Promícháme, přendáme do nádoby domácí pekárny a nastavíme program na celozrnný chléb. Po zaznění signálu přisypeme tykvová semena a necháme péct.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept