Recept

Sytá polévka s vepřovým bůčkem a kapustou

  • Dánsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 75 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 56732

Ingredience

4 krajíc Chléb pšeničný (bílý)
1 ks Cibule
350 g Kapusta hlávková
4 ks Nové koření celé
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
0,5 polévková lžíce Sůl
500 g Vepřový bok
1,3 dl Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

44% Kalorie 862 kcal
Kilojoule 3 608kJ
12% Sacharidy 42 g
92% Tuky 69 g
37% Sodík 732 mg
35% Bílkoviny 20 g

Sytá polévka s vepřovým bůčkem a kapustou postup přípravy receptu:

1

Vepřový prorostlý bůček omyjeme, dáme do hrnce se studenou vodou a pomalu přivedeme k varu. Jakmile se začne polévka vařit, snížíme teplotu a pod pokličkou maso vaříme pomalu 1 hodinu.

2

Do polévky přidáme sůl, celý pepř, celou očištěnou cibuli a nové koření. Očištěnou kapustu nakrájíme na nudličky. Přibližně po 45 minutách vaření, vyjmeme cibuli a koření. Do polévky doložíme kapustu, petrželku a vaříme společně s bůčkem doměkka.

3

Uvařené maso vyjmeme z polévky, pokrájíme ho na porce a rozdělíme ho na malé talířky. Do hlubokých talířů nalijeme polévku, kterou servírujeme zároveň s masem. K polévce a masu podáváme bílý chléb.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept