Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 206 minut
Doba přípravy: 6 minut
Doba vaření: 200 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 56768

Ingredience

25 g Chlebový kvásek
20 ml Med včelí
650 g Mouka pšeničná tmavá chlebová předměřická
60 ml Olej olivový
5 g Sůl
500 ml Voda pitná
80 g Zázvor kandovaný
5 g Zázvor mletý
40 g Červená řepa

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 545 kcal
Kilojoule 2 279kJ
27% Sacharidy 97 g
16% Tuky 12 g
17% Sodík 332 mg
23% Bílkoviny 13 g

Chléb Agáta postup přípravy receptu:

1

Do mísy nalijeme vodu, olej a med, přidáme tmavou mouku, sůl, nastrouhanou červenou řepu, mletý a kandovaný zázvor nakrájený na kostičky. Vmícháme kvásek a přendáme do nádoby domácí pekárny. Nastavíme program na celozrnný chléb a necháme péct.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept