Chléb Agáta - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 206 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Chléb Agáta
Celkový čas: | 206 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 6 minut |
Doba vaření: | 200 minut |
Autor: | mull |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (21%) |
ID receptu: | 56768 |
Kategorie: | Přílohy |
Ingredience
40 g | Červená řepa |
25 g | Chlebový kvásek |
20 ml | Med včelí |
650 g | Mouka pšeničná tmavá chlebová předměřická |
60 ml | Olej olivový |
5 g | Sůl |
500 ml | Voda pitná |
80 g | Zázvor kandovaný |
5 g | Zázvor mletý |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 16g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 34,7mg |
Vláknina | 595,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,4mg |
Vitamín E | 0,2mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Červená řepa, Med včelí, Sůl, Voda pitná, Zázvor mletý mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Mouka pšeničná tmavá chlebová předměřická, Olej olivový, Zázvor kandovaný mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Suroviny Chlebový kvásek nemají zadané kompletní nutriční hodnoty. Výpočty nutriční tabulky nemusí souhlasit se skutečností.
Chléb Agáta postup přípravy receptu:
1 | Do mísy nalijeme vodu, olej a med, přidáme tmavou mouku, sůl, nastrouhanou červenou řepu, mletý a kandovaný zázvor nakrájený na kostičky. Vmícháme kvásek a přendáme do nádoby domácí pekárny. Nastavíme program na celozrnný chléb a necháme péct. |