Recept

Chléb s červenou řepou a ibiškem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 206 minut
Doba přípravy: 6 minut
Doba vaření: 200 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 56771

Ingredience

5 g Anýz celý
25 g Chlebový kvásek
20 g Ibiškový květ sušený
20 ml Med včelí
650 g Mouka pšeničná tmavá chlebová předměřická
60 ml Olej olivový
5 g Sůl
500 ml Voda pitná
30 g Červená řepa

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 508 kcal
Kilojoule 2 127kJ
24% Sacharidy 87 g
16% Tuky 12 g
17% Sodík 332 mg
23% Bílkoviny 13 g

Chléb s červenou řepou a ibiškem postup přípravy receptu:

1

Do mísy nalijeme vodu, olej a med, přidáme tmavou mouku, sůl, nastrouhanou červenou řepu, květ a anýzová semena. Vmícháme kvásek a přendáme do nádoby domácí pekárny. Nastavíme program na celozrnný chléb a po zaznění signálu vhodíme sušené květy ibišku a necháme péct.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept