Recept

Hovězí polévka se šunkou (nebo lančmítem)

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 568
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

20 g Chilli koření mleté
300 g Fazolky ve slaném nálevu - sterilované
20 g Glutasol
20 g Kari koření
100 g Mrkev kořen
10 g Petržel - nať
200 g Pórek
20 g Sůl
500 g Šunka dušená
200 g Vejce slepičí
80 ml Víno bílé
1800 ml Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 220 kcal
Kilojoule 919kJ
3% Sacharidy 10 g
48% Tuky 36 g
77% Sodík 2 g
34% Bílkoviny 19 g

Hovězí polévka se šunkou (nebo lančmítem) postup přípravy receptu:

1

Do procezeného vývaru z hovězích kostí dáme očištěný, opláchnutý a na drobno nakrájený pórek, očištěnou a na malé kostičky nakrájenou mrkev a na kousky nakrájené fazolové lusky. Vše uvaříme doměkka.

2

Potom do vývaru s uvařenou zeleninou zamícháme rozšlehaná vejce a přidáme na nudličky nakrájenou šunku (nebo lančmít). Přilijeme víno, přidáme glutasol, čili koření, kari koření, sůl a krátce povaříme.

3

Při podávání do polévky dáváme omytou a jemně nakrájenou petrželovou nať.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept