Recept

Pečené švestky s drobenkou pro alergiky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (90%)
ID receptu: 56805
Kategorie: Koláče

Ingredience

Na drobenku
140 g Cukr krystal
75 g Cukr třtinový
115 g Máslo čerstvé
225 g Mouka polohrubá
1 špetka Nové koření mleté
1 kávová lžička Skořice mletá
900 g Švestky

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 477 kcal
Kilojoule 1 997kJ
22% Sacharidy 81 g
22% Tuky 17 g
0% Sodík 4 mg
10% Bílkoviny 5 g

Pečené švestky s drobenkou pro alergiky postup přípravy receptu:

1

Předehřejeme troubu na 190°C.

2

Mouku nasypeme do mísy a postupně do ní zapracováváme máslo, až směs začne připomínat strouhanku, poté vmícháme cukr.

3

Do pekáče vložíme omyté, vypeckované a rozpůlené švestky, promícháme s kořením. Zasypeme směsí drobenky, pečeme 45 minut, dokud není povrch zlatě hnědý a ovoce neprobublává skrz.

Poznámka

Recept je určen pro alergiky na vejce, ořechy a mléko.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept