Recept

Žitný chléb se lněným semínkem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 205 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 200 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 56818

Ingredience

25 g Chlebový kvásek
50 g Lněné semínko
20 g Med včelí
500 g Mouka pšeničná tmavá chlebová předměřická
150 g Mouka žitná bílá
30 g Máslo čerstvé
5 g Sůl
550 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 482 kcal
Kilojoule 2 018kJ
24% Sacharidy 86 g
13% Tuky 10 g
16% Sodík 329 mg
23% Bílkoviny 13 g

Žitný chléb se lněným semínkem postup přípravy receptu:

1

Do mísy nalijeme med, vodu a rozpuštěné máslo, přidáme sůl, žitnou a pšeničnou mouku, lněné semínko, vmícháme kvásek a přendáme do nádoby domácí pekárny. Nastavíme program na celozrnný chléb a necháme péct.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept