Recept

Brioškový chléb s rajčaty a bazalkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 206 minut
Doba přípravy: 6 minut
Doba vaření: 200 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 56824
Kategorie: Přílohy

Ingredience

20 g Bazalka sušená
25 g Chlebový kvásek
40 ml Med včelí
400 ml Mléko polotučné
650 g Mouka pšeničná tmavá chlebová předměřická
80 ml Olej olivový
4 g Pepř černý mletý
40 ml Protlak rajčatový
5 g Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 609 kcal
Kilojoule 2 547kJ
26% Sacharidy 93 g
25% Tuky 19 g
18% Sodík 352 mg
32% Bílkoviny 18 g

Brioškový chléb s rajčaty a bazalkou postup přípravy receptu:

1

V míse ušleháme vejce do pěny, přilijeme olej, mléko a med, přidáme sůl, rajský protlak, mouku, pepř a bazalku. Vmícháme kvásek a těsto přendáme do nádoby domácí pekárny. Nastavíme program na celozrnný chléb a necháme péct.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept