Recept

Bretaňský ovesný chléb

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 206 minut
Doba přípravy: 6 minut
Doba vaření: 200 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 56825

Ingredience

25 g Chlebový kvásek
40 ml Med včelí
450 g Mouka chlebová
200 g Mouka ovesná
60 ml Olej olivový
75 g Ovesné vločky
5 g Sůl
350 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 564 kcal
Kilojoule 2 358kJ
25% Sacharidy 91 g
20% Tuky 15 g
17% Sodík 334 mg
28% Bílkoviny 16 g

Bretaňský ovesný chléb postup přípravy receptu:

1

Do mísy nalijeme vodu, olej a med, přidáme ovesnou a pšeničnou mouku, ovesné vločky, sůl a vmícháme kvásek. Přendáme do nádoby domácí pekárny a nastavíme program na celozrnný chléb, necháme péct.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept