Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 56829

Ingredience

200 g Kaviár
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
3 polévková lžíce Pažitka
1 dl Smetana 33% (šlehačka)
3 polévková lžíce Strouhanka
3 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 327 kcal
Kilojoule 1 370kJ
2% Sacharidy 7 g
35% Tuky 26 g
43% Sodík 859 mg
34% Bílkoviny 19 g

Zapékaný kaviár postup přípravy receptu:

1

Pažitku omyjeme a drobně nasekáme. V rendlíku za pomalého zahřívání vyšleháme smetanu se strouhankou. Do vychladlé smetany přidáme vejce, pažitku a znovu smetanu vyšleháme. Poté do ní zamícháme kaviár a dáme ho do zapékací misky, kterou jsme si vytřeli máslem. Pečeme v předehřáté troubě na 180°C-190°C přibližně 20-30 minut dozlatova.

2

Zapečený kaviár podáváme jako předkrm.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept