Jednoduchý recept

Telecí ledvinky s hráškem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (79%)
ID receptu: 56866
Kategorie: Maso

Ingredience

100 g Cibule
500 g Hrášek mražený
30 g Kečup
20 g Máslo čerstvé
30 g Olej olivový extra panenský
1 g Pepř černý mletý
20 g Petržel kudrnka
40 g Slanina vepřová
8 g Sůl
600 g Telecí ledviny
30 ml Víno bílé
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 375 kcal
Kilojoule 1 567kJ
6% Sacharidy 23 g
22% Tuky 16 g
63% Sodík 1 g
57% Bílkoviny 32 g

Telecí ledvinky s hráškem postup přípravy receptu:

1

Ledvinky očistíme, zbavíme tuku, odblaníme, podélně rozkrojíme a nakrájíme na tenké plátky. Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, slaninu na nudličky, petrželku posekáme najemno.

2

V hrnci rozehřejeme máslo, přisypeme cibuli, hrášek, slaninu, orestujeme, přilijeme vodu, osolíme, opepříme a dusíme doměkka.

3

V pánvi na oleji osmahneme plátky ledvinek, přidáme je do hrnce, přisypeme petrželku, přidáme kečup, bílé víno, provaříme a odstavíme.

4

Pokrm upravíme na talíře a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept