Recept

Brioškový chléb s kandovaným ovocem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 205 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 200 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 56878
Kategorie: Přílohy

Ingredience

25 g Chlebový kvásek
80 g Cukr třtinový
40 g Kandovaná pomerančová kůra
50 g Máslo čerstvé
40 g Meruňky sušené
400 ml Mléko plnotučné
650 g Mouka pšeničná tmavá chlebová předměřická
6 g Skořice mletá
5 g Sůl
40 g Třešně kandované
3 ml Tresť vanilková
2 ks Vejce slepičí
40 g Zázvor kandovaný

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 649 kcal
Kilojoule 2 717kJ
32% Sacharidy 116 g
18% Tuky 13 g
18% Sodík 361 mg
31% Bílkoviny 17 g

Brioškový chléb s kandovaným ovocem postup přípravy receptu:

1

V míse ušleháme vejce do pěny, zalijeme mlékem, přidáme rozměklé máslo, sůl, třtinový cukr, mouku, vanilkovou tresť, mletou skořici a směs kandovaného ovoce( třešně, pomerančová kůra, zázvor, meruňky) a nakonec vmícháme kvásek. Přendáme do nádoby domácí pekárny, nastavíme program na brioškový chléb a necháme péct.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept