Recept

Brioškový chléb s kávovinou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 205 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 200 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 56880

Ingredience

60 g Caro nápoj
25 g Chlebový kvásek
50 g Cukr třtinový
5 ml Kávový extrakt - tekutý
400 ml Mléko polotučné
650 g Mouka pšeničná tmavá chlebová předměřická
50 g Máslo čerstvé
6 g Skořice mletá
5 g Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 585 kcal
Kilojoule 2 447kJ
28% Sacharidy 101 g
17% Tuky 12 g
18% Sodík 354 mg
32% Bílkoviny 18 g

Brioškový chléb s kávovinou postup přípravy receptu:

1

V míse ušleháme vejce do pěny, zalijeme mlékem, přidám rozměklé máslo, sůl, třtinový cukr, mouku, kávový extrakt, skořici a čekankový prášek Caro. Vmícháme kvásek, přendáme do nádoby domácí pekárny, nastavíme program na brioškový chléb a necháme péct.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept