Recept

Kořeněné bramborové karbanátky

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 56898
Kategorie: Brambory

Ingredience

0,3 kávová lžička Chilli koření mleté
1 ks Cibule
1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 kávová lžička Garam masala
1 polévková lžíce Koriandr čerstvý
30 g Máslo čerstvé
70 ml Olej rostlinný
0,3 kávová lžička Sůl
Na brambory
600 g Brambory
0,5 kávová lžička Sůl
1,2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 308 kcal
Kilojoule 1 290kJ
6% Sacharidy 21 g
32% Tuky 24 g
9% Sodík 174 mg
8% Bílkoviny 4 g

Kořeněné bramborové karbanátky postup přípravy receptu:

1

Brambory oloupeme, nakrájíme nadrobno a uvaříme v osolené vodě. Cibuli nastrouháme, vymačkáme z ní šťávu a dáme do mísy spolu s chilli, garam masalou, posekaným koriandrem, citronovou šťávou a solí.

2

Ke směsi přidáme uvařené brambory, které jsme slili a nechali chvíli zchladnout. Směs promícháme, ze vzniklé hmoty utvoříme karbanátky a smažíme z obou stran dozlatova.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept