Jednoduchý recept

Kuře s celerem a česnekem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 56912

Ingredience

40 ml Brandy
150 g Celer bulvový
1000 g Kuře
35 g Olej slunečnicový
1 g Pepř černý mletý
50 g Petržel - nať
8 g Sůl
100 ml Vývar slepičí
10 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 597 kcal
Kilojoule 2 499kJ
2% Sacharidy 7 g
51% Tuky 39 g
53% Sodík 1 g
86% Bílkoviny 48 g

Kuře s celerem a česnekem postup přípravy receptu:

1

Očištěné a vykuchané kuře naporcujeme, osolíme a opepříme. Celer oloupeme, nakrájíme na nudličky, petrželovou nať posekáme najemno.

2

V hrnci rozehřejeme olej, přiložíme porce kuřete a osmahneme ze všech stran. Kuře vyjmeme, do výpeku nasypeme petrželku s celerem, orestujeme, přiložíme kuře, zakápneme brandy, přidáme celý oloupaný česnek, zakryjeme pokličkou a dusíme doměkka. Podle potřeby podléváme vývarem.

3

Kuřecí porce se šťávou a zeleninou upravíme na talíře a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept