Jednoduchý recept

Hejk dušený s krevetami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 56927

Ingredience

120 g Cibule
600 g Hejk
150 g Krevety tygří - loupané
30 g Olej slunečnicový
1 g Pepř černý mletý
20 g Petržel kudrnka
8 g Sůl
250 ml Vývar rybí
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 215 kcal
Kilojoule 901kJ
1% Sacharidy 5 g
11% Tuky 8 g
57% Sodík 1 g
61% Bílkoviny 34 g

Hejk dušený s krevetami postup přípravy receptu:

1

Porce hejka osolíme, opepříme, česnek prolisujeme, cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, petrželku posekáme najemno. V pánvi rozehřejeme olej, přisypeme cibuli s petrželkou, zpěníme, přidáme česnek, zalijeme trochou vývaru a dusíme 15 minut. Přiložíme porce hejka, přisypeme krevety, dolijeme zbytek vývaru a dusíme doměkka.

2

Rybu s krevetami upravíme na talíře a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept