Jednoduchý recept

Kambala zapečená v těstíčku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 56933
Kategorie: Maso

Ingredience

1 stroužek Česnek
120 g Cibule
800 g Kambala
200 ml Mléko polotučné
25 g Mouka pšeničná hladká T 650
20 g Olej olivový extra panenský
1 g Pepř černý mletý
1 špetka Šafrán
8 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 260 kcal
Kilojoule 1 086kJ
3% Sacharidy 10 g
9% Tuky 6 g
54% Sodík 1 g
62% Bílkoviny 35 g

Kambala zapečená v těstíčku postup přípravy receptu:

1

Cibuli oloupeme, pokrájíme nadrobno, česnek prolisujeme, vsypeme do misky, osolíme, opepříme, přilijeme mléko, přisypeme mouku, špetku šafránu a vymícháme těstíčko. Pekáč vymažeme olejem, na dno vyskládáme filety kambaly, zalijeme těstíčkem, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme zhruba 20 minut, až začne těsto na povrchu zlátnout.

2

Porce upravíme na talíře a podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept