Jednoduchý recept

Parma pečená s citronem na víně

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 56941
Kategorie: Maso

Ingredience

4 ks Bobkový list
2 stroužek Česnek
60 g Citrony
20 g Olej olivový
1000 g Parma
1 g Pepř černý mletý
40 g Petržel - nať
25 g Strouhanka
8 g Sůl
100 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 357 kcal
Kilojoule 1 493kJ
2% Sacharidy 8 g
13% Tuky 10 g
41% Sodík 823 mg
92% Bílkoviny 52 g

Parma pečená s citronem na víně postup přípravy receptu:

1

Parmu naporcujeme, do každé porce uděláme několik zářezů, do kterých vložíme slabé plátky citronu, osolíme a opepříme.

2

Pekáč vymažeme olejem, na dno vyskládáme porce parmy, podlijeme vínem, poklademe bobkovým listem, posypeme prolisovaným česnekem, strouhankou, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme zhruba 20 minut.

3

Porce parmy upravíme na talíře, zasypeme posekanou petrželkou a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept