Jednoduchý recept

Mořský jazyk s žampiony na víně

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 56942

Ingredience

200 g Cibule
800 g Mořský jazyk
60 g Máslo čerstvé
20 g Olej olivový
1 g Pepř černý mletý
80 g Strouhanka
8 g Sůl
150 ml Víno bílé
120 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 411 kcal
Kilojoule 1 719kJ
5% Sacharidy 17 g
22% Tuky 16 g
54% Sodík 1 g
73% Bílkoviny 41 g

Mořský jazyk s žampiony na víně postup přípravy receptu:

1

Filety z mořského jazyka (bez kůže) osolíme, opepříme, cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, žampiony na plátky. Pekáček vymažeme olejem, na dno nasypeme polovinu cibule a žapionů, na ně vyskládáme porce jazyka, zasypeme zbylou cibulí a žampiony, podlijeme vínem, zakapeme rozpuštěným máslem, posypeme strouhankou, vložíme do vyhřáté trouby. Pečeme zhruba 15 minut.

2

Porce ryby s žampiony a cibulí upravíme na talíře, následně podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept