Jednoduchý recept

Vepřová kýta pečená na pomerančích

  • Thajsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 56962
Kategorie: Maso

Ingredience

40 g Arašídy
6 stroužek Česnek
4 g Chilli koření mleté
4 g Koriandr mletý
200 g Losos uzený
40 g Olej olivový
1000 g Pomeranče
200 g Salát hlávkový
8 g Sůl
600 g Vepřová kýta

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 674 kcal
Kilojoule 2 820kJ
10% Sacharidy 36 g
52% Tuky 39 g
46% Sodík 916 mg
85% Bílkoviny 48 g

Vepřová kýta pečená na pomerančích postup přípravy receptu:

1

Maso rozkrájíme na nudličky, česnek prolisujeme, arašídy nadrtíme, uzené plátky lososa nakrájíme na proužky, pomeranče neloupeme, pokrájíme je však na čtvrtky.

2

V pánvi rozehřejeme olej, přisypeme maso, česnek, mletý koriandr, mleté chilli koření, lososa, arašídy, osolíme a smažíme do měkka. Čtvrtky pomerančů vyskládáme do pekáčku kůrou dolů, na ně naneseme masovou směs z pánve, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme zhruba 15 minut.

3

Pokrm rozdělíme na talíře a podáváme s listy hlávkového salátu.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept